Obnovljeno tipno odobrenje DZM-a za alkometar AlcoQuant 6020+

Obnovljeno tipno odobrenje DZM-a za alkometar AlcoQuant 6020+

Obavještamo sve stare i nove kupce da je uspiješno obnovljeno Rješenje o odobrenju tipa mjerila za naš profesionalni alkometar Envitec AlcoQuant 6020 Plus. Rješenje je izdao Državni zavod za mjeriteljstvo Republike Hrvatske, a službena oznaka mjerila ostaje ista: HR GA -2-1006.

Ispitivanjem tipa mjerila utvrđeno je da mjerilo zadovoljava zahtjeve propisane Pravilnikom o mjeriteljskim zahtjevima za uređaje kojima se mjeri udio etilnog alkohola u izdahu ispitanika (“Narodne novine” br. 118/99.) te da je prikladno za uporabu.

Prethodno rješenje izdano je još davne 2009. za početni model AlcoQuant 6020 koji se eto i dan danas koristi diljem EU, ali i Hrvatske s zbilja impresivno malim brojem popravaka. Alkometar se pokazao kao najbolji omjer cijene i kvalitete za sve koji žele alkometar koristiti za službenu upotrebu i na duži period. U međuvremenu je proizvođač EnviteC by Honeywell uveo poboljšanja kako u izgledu tako i u samom softwareu uređaja te je AlcoQuant dobio naslijednika AlcoQuant 6020 Plus. Najveća prednost novog modela je ta šta se može naručiti i u kompletu s punjivom baterijom. Ista se puni u samom uređaju, a uz pomoć specijalnog punjača. Ukoliko ste zainteresirani za takav model, slobodno nam se javite putem kontakt obrasca ili kao uvijek na telefon 051/619 866.

U nastavku prilažemo obnovljeno Rješenje o odobrenju tipa mjerila kao i Prilog rješenju.

2.1 Prilog Rješenju HR GA-2-1006 (1) 2. Rješenje o odobrenju tipa mjerila

 

 

 Alkotesteri.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.