Izjava o privatnosti

PRIVATNOST PODATAKA

Tvrtka KAIROS A.S. d.o.o.  se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke KAIROS A.S. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi  KAIROS A.S. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Tvrtka KAIROS A.S. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
KAIROS A.S. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može

utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

IZJAVA O SIGURNOSTI

Tvrtka KAIROS A.S. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju: info@alkotesteri.net