Način plaćanja

Način plaćanja

Naručene proizvode s troškovima dostave kupac će prodavatelju platiti pouzećem ili virmanom. U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

NAČINI PLAČANJA:

  1. Po ponudi: – uplatom na žiro račun – u pošti, banci ili putem internet bankarstva. Budući da je za neke proizvode potrebno obračunati i trošak dostave, ljubazno molimo da prije nego li izvršite uplatu pričekate i našu službenu ponudu.
  2. Pouzećem: – na ruke prilikom preuzimanja paketa

Podaci za ispunjavanje opće uplatnice:

Primatelj: KAIROS A.S. d.o.o., Brca 18  2, 51000 Rijeka

IBAN:  HR8223600001102600998

Poziv na broj odobrenja:  Upišite broj ponude koju ste dobili prilikom kupnje (npr. ukoliko je broj ponude koji Vam je izdan prilikom kupnje 38 upišite broj 38 u kućicu poziv na broj odobrenja)

Opis plaćanja: Webshop – Uplata po ponudi(u zagradi navedite broj ponude)

Napomena: Kod ovakvih uplata mi ne možemo odmah dobiti potvrdu da je narudžba plaćena i kao posljedica toga ni Vi ne možete dobiti pošiljku u najkraćem roku. Pošiljka će biti poslana tek kada primimo potvrdu da je novac uplaćen na račun. Molimo Vas da pažljivo upisujete Broj računa i Poziv na broj odobrenja kako ne bi došlo do dodatnih komplikacija.

Korištenjem ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja (uvjeti kupnje, uvjeti dostave, izjava o privatnosti, pravila korištenja, načini plaćanja).